lördag 18 juli 2015

Sköna lördag
Sol, något att läsa, en skön dagbädd och vatten, bästa receptet för en riktigt härlig dag. Håller tummarna för en fortsättning i morgon!

Kram


11 kommentarer:

 1. Det låter riktigt, riktigt bra! Och ser ännu bättre ut! Hoppas det har fortsatt lika bra idag!
  Ha det bra tills vi ses!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 2. Det har varit riktigt sköna sommardagar ett tag nu. Perfekt väder för ledighet. Du ser ut att ha det riktigt skönt!

  SvaraRadera
 3. Himmel vad mysigt du har på din uteplats! Så perfekt för en god bok och mys☺
  Kram Milla

  SvaraRadera
 4. Himmel vad mysigt du har på din uteplats! Så perfekt för en god bok och mys☺
  Kram Milla

  SvaraRadera
 5. Himmel vad mysigt du har på din uteplats! Så perfekt för en god bok och mys☺
  Kram Milla

  SvaraRadera
 6. Ljuvliga bilder! En skön och avkopplande sommarkänsla och nog har sommaren varit god mot oss här i Skåne i år. Sol och värme och en lång sommar. Härligt! Och idag kom regnet. Det behövdes och det var riktigt mysigt att vakna till ljudet av smattrande regn mot rutan i morse. :)

  Tack snälla rara du för dina fina ord hos mig. En omtanke och uppmuntran som värmer mitt hjärta. Tack snälla.♥

  Ta hand om dig.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 9. Handelssäsongen Rolex replica är här igen, och även om det kanske inte är fysiska debutevenemang som kommer att delta här 2020, fortsätter varumärken fortfarande rolex kopia med årets klockor och underverk online. Som en del av detta evenemang har den oberoende replika klockor favoriten Oris tillkännagett ett nytt tillägg till sin Divers Sixty-Five dykuruppsättning i samband med det rolex kopior japanska premiummärket Momotaro: Oris X Momotaro Divers Sixty-Five Special Edition. Denna nya utgåva kombinerar den moderna klassiska klockor kopior två-tonade Divers Sixty-Five dykformeln med estetik och material i avancerade lyxiga jeans för rolex klocka kopia en konstigt tillfredsställande kombination.

  SvaraRadera
 10. Mitt namn är Aliene Janice, jag bor från Lund, Sverige,
  Jag är skild med en son och min sons namn är Felix han är 12 år gammal nu, jag hade en dålig upplevelse i mitt tidigare förhållande, det är en mycket lång historia men jag kommer att skära det kort för dig att förstå det ibland måste vi göra ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
  Min fru skilde mig att gifta mig med en annan man som bor i samma stad. Jag bad om ursäkt för henne och jag bad henne att återvända till mig och till vår son, hon vägrar att komma tillbaka till mig. ,
  För några dagar sedan läste jag en artikel om relation blogg postat av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsförhållande upplevelse på en blogg och hon skriver ut e-postadressen till Dr.OdeDuwa kärlek stava caster som kan återställa tillbaka brutet kärlek äktenskap och ta med Tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
  Jag trodde aldrig på magi, tills min son sa att jag skulle hellre ge det ett försök att få sin mamma hemma.
  Jag skickar mailmeddelande till den postadress som finns på bloggen för att kontakta Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Jag förklarade för honom allt som hänt mellan mig och min ex fru.
  Jag fick ett svarmeddelande att han kan hjälpa mig att ta tillbaka henne hem att älska och lita på mig som mer än någonsin, jag gav det ett försök och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min ex fru Laura, ursäktade hon mig, Laura Creturned hemma, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att lämna honom så länge.
  Det fungerar som magi verkligen för att det är så fantastiskt hur kärleks stavning fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
  Jag rekommenderade starkt någon som läser detta vittnesbörd som går igenom relationsproblemet att söka efter hjälp för att återställa sant kärlek och lita på kärleksförhållande. Oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
  Det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här stora mannen Dr.ODUDUWA (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  SvaraRadera

Blir så glad för en hälsning! Tack!/Eva

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...