lördag 28 december 2013

En uppiggande upptäcktDet är så typiskt. Man har jobbat hårt och sett fram emot ledigheten. Men det är som om okända krafter legat och lurat ett tag och straffar en direkt vid första ledighetsdagen  – värsta förkylningen kommer som ett brev på posten. Har precis kommit på benen igen efter ett par dagar till sängs. Öppnar balkongdörren för att inandas lite frisk luft. Min blick fastnar då vid något vitt som sticker upp ur krukan med det lilla äppelträdet. Va? Är den fortfarande med? Åsynen av den vackra och envisa lilla skönheten räcker för att pigga upp en förkyld, trött och vårlängtande trädgårdssjäl. Det finns fler som kämpar på.

Kram


4 kommentarer:

 1. Det är så typiskt, och vanligt, att bli sjuk när ledigheten väl kommer. Kanske ett tecken på att man skulle lyssnat på kroppen lite tidigare?
  Hoppas du har någon ledig dag kvar då du kan känna dig frisk och göra sådant som du vill.

  Mycket söt liten vit tuffing!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, men hoppas du blir riktigt frisk snabbt nu då! Vad typiskt ... Vilken liten sötnos, trotsar december och blommar på!

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 3. Krya på dej och ha ett gott nytt år
  Mariana

  SvaraRadera
 4. Usch, stackars dig, sjuk på jullovet?! Bläää! Hoppas du blev frisk till nyårsafton och ser fram emot ett riktigt bra 2014, med massor av trädgård och annat skoj!
  Nyårskram,
  Katarina

  SvaraRadera

Blir så glad för en hälsning! Tack!/Eva

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...