tisdag 1 juli 2014

Ett gammalt men kärt åbäke


Nu är det väl ändå sista gången vi kånkar på det här gamla åbäket? Vart ska det nu? Va? Har den inte stått där innan? frågade L med en något irriterad stämma. Åbäket är visserligen gammalt och väldigt tungt men i mina ögon en vackert åldrad arbetsbänk med högt affektionsvärde. 



Ganska så snart efter att vi flyttat in i huset hittade jag den på en loppis i en nedlagd fabrik och blev genast förälskad. Den har därefter huserat på olika platser ute i trädgården. En dag hade den stigit så pass mycket i rang att den fick flytta in i vardagsrummet. Då höjde resten av familjen ögonbrynen, även hunden. Där stod den tills jag upptäckte att det var fler som gillade den och hade flyttat in i den. Just då kändes den inte riktigt lika fin och fick flytta ut igen. 


Den älskade och gistna arbetsbänken är nu tillbaka i pallkragehörnan och här kommer den att stanna, L. Det här är den absolut perfekta platsen...

Kram Eva

3 kommentarer:

  1. Hej Eva!

    Tack för att du kom till mig och tack för de blanka fina hasselörtsplantorna. Vi måste absolut ses snart igen så vi kan prata länge. Jag känner på mig att vi har mycket att prata om:).

    Jag förstår att du älskar din bänk. Den har det rätta stuket. Med ditt "grejs" på blir det ursnyggt.

    Kram,
    Maria

    SvaraRadera
  2. Så fin din bänk är. Jag älskar också saker med mycket patina. Det ger en så genuin och skön känsla i trädgården med gamla skavda saker. Så fint du har fixat på och vid bänken. Ha det så skönt i sommar/ Kram Titti

    SvaraRadera
  3. Förstår helt att du gillar din fina bänk, det gör jag med;)
    Tack för de fina plantorna och för att du kom och tittade in på visningen.

    Kram Anna

    SvaraRadera

Blir så glad för en hälsning! Tack!/Eva

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...