söndag 18 augusti 2013

Ljusglimtar i tillvaron

(Grön ljusstake/Alma & Artur, värmeljushållare/Udda Tina)
(Foton: Vincent Motte och Louisa Jones)
Skulle satt igång med mitt projekt i skämshörnan i helgen, men något annat kom emellan. Något viktigare. Den och resten av trädgården får helt enkelt vänta. I stället njuter jag av min nya bok om Nicole de Vésian och de fantastiska trädgårdar hon designat. Drömmen är att en gång få besöka hennes trädgård La Louve. Ny är också den gröna ljusstaken som är skapad av gammalt material. Lägg därtill att vinsten går till välgörande ändamål för barn och ungdomar. Kan det bli bättre?

Kram 

7 kommentarer:

 1. Ljus och ljusstakar börjar man tänka på nu. Vi åt i uterummet ikväll och hade då alla ljusen där tända.
  Fint det du visar :).

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken fin ljusstake! Jag har köpt en massa ljus idag, det behövs ju nu när mörkret faller. Jag vill inte riktigt fatta att sommaren snart är slut, tycker alltid det är lite jobbigt så här års. Men det går över, och snart rullar vardagen som vanligt igen... Kram Hanna

  SvaraRadera
 3. Mycket bra bok! Jag har den på franska, borde passa dig bättre egentligen. Och vilken trädgård, suck. Jag vill flytta till Provence!
  Jag såg i något av dina tidigare inlägg att du har trädgårdsböcker jag inte har, kanske jag har några du skulle vilja läsa, ska vi ha ett utbyte någon dag?
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 4. Ljusstaken är helt underbar, ja även ljuskoppen. Ikväll har vi tänt massa ljus och det känns nästan som höst i regn rusket.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Välgörande ändamål gillas, och härligt är det faktiskt att få tända ljus och lampor på kvällarna igen! Var tid har sin tjusning. Härlig bok, förstår att du hittar inspiration till din skämshörna där :)

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 6. Den boken blev jag nyfiken på!!
  Mariana

  SvaraRadera
 7. Så fin ljusstake! Ja det är härligt att drömma sig bort ibland. Kram Pernilla

  SvaraRadera

Blir så glad för en hälsning! Tack!/Eva

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...