söndag 5 januari 2014

En bukett tulpaner förgyllerverkligen hemmet. Gärna flera buntar tillsammans i en vas. Gillar vita tulpaner mest men även de som är blandade i ljusa, pastelliga toner. Känns som att våren har kommit extratidigt.  Med betoning på extra.

Gå gärna in på Tulpanguiden för att se hur du bäst sköter dina tulpaner. Här får du också tips på hur man gör fina arrangemang.

Fortsatt fin söndag.

Kram

Eva1 kommentar:

 1. Jag gillar verkligen tulpaner! Imorgon fyller jag år och jag hoppas på att få en bukett då ;).

  Så glad jag blir över att du känner dig inspirerad till träning. Anledningen till att jag ibland nämner träningen är just för att jag vill inspirera andra och visa på att det inte behöver vara så avancerat och att vi alla har våra olika mål och anledningar till att träna.
  Tabata är en form jag gillar. Oftast kör jag den klassiska 20 sek arbete och 10 sek vila upprepar 8 gånger = 1 tabata. Jag brukar köra två olika övningar på en tabata. Kanske armhävningar tillsammans med rygglyft. Sen väljer jag två andra övningar till nästa tabata osv. Hur många tabata jag gör vid ett pass är lite olika beroende på tid men idag gjorde jag sju = 28 minuter. Ibland kör jag nästan bara styrkeövningar i tabataform och en annan gång kör jag mycket rörlighet kanske. Ibland kör jag en pulshöjarövning tillsammans med en styrkeövning i varje tabata. Oändliga variationer!
  Lycka till!

  Kram

  SvaraRadera

Blir så glad för en hälsning! Tack!/Eva

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...