söndag 19 oktober 2014

Det gröna flyttar in

Philodendron xanaduParadisträd

MonsteraJag tycker väldigt mycket om gröna blad, helst av den stora varianten. Eftersom inredningen hos mig går i svart, vitt, brunt och grått tillför växterna en härlig grönska i det färglösa. Räknar mig dock inte till skaran med gröna fingrar och som tur är finns det lättskötta exemplar. Paradisträdet är en stor favorit och finns i rätt många exemplar här. Monsteran klassade jag tidigare som gammaldags och trist, men nu tycker jag att den är vacker. Olivträdet har fått flytta in och är i mina ögon en svårskött växt, men fint är det!

Önskar er en skön söndag och hoppas att det inte regnar alltför mycket på er.
Kram

7 kommentarer:

 1. Skönt med grönt! Den första växten var extra snygg, hmmm... inomhusväxter behövs ju alltid. Om man bortser från att man redan har 38 myrten, 20 snötörlar osv osv. Varför kan jag inte nöja mig med EN av varje?!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 2. Håller med dig, härligt att få in det gröna och för mig känns det så fräscht på något sätt. Synd att många av mina växter får flytta till mammas uterum då dom inte alls trivs i min värme.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Have a wonderful week!!!
  Elisabeth

  SvaraRadera
 4. Härligt och fräscht med mycket grönt! Den första är superläcker. Vill ha:) Jag tappar helt fokus på "innegrönt" under sommaren, men nu har jag börjat att köpa nytt:)
  Fin kväll till dig
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Grönt är skönt!
  Passar verkligen bra hos dig med dessa gröna växter.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 6. Visst är det rogivande med grönt även om jag kan gilla färger också. Inne har jag en hel del gröna växter men i trädgården blir det mer blommor med färg. Mitt olivträd får bo kvar ute en stund till, det tål ju några minusgrader. Sedan har jag det i garaget hela vintern där det verkar trivas alldeles utmärkt.

  kram louise

  SvaraRadera
 7. Grönt är skönt! Önskar att jag kunde ha lite snyggare bland växterna inomhus, men när man som jag envisas med att spara en massa halvdöa gamla pelargoner så ser det ju ut därefter också.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera

Blir så glad för en hälsning! Tack!/Eva

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...