fredag 10 oktober 2014

HöstinspoHar inte varit speciellt förtjust i hösten förut, men tycker mer och mer om den. Är det något som kommer med åldern? Det mesta av höstpyntet i uterummet är taget från trädgården. Brickan är fylld
med taklökar, mossa och och plättar i luften. Mossan är från en gräsmatteplätt under ett skuggande träd.  Känns lyxigt att ha en egen förnyelsebar och dessutom väldigt vacker naturresurs som den i trädgården.

Tack för att ni tittar in och för att ni lämnar så goa och värmande hälsningar.
Kram

8 kommentarer:

 1. Mycket fina bilder!
  Ja, kanske kommer det med åldern, det där med att gilla hösten. Jag kan kanske inte säga att jag GILLAR den direkt, men jag kan helt klart förlika mig med den nu för tiden, och rent av tycka att det är rofyllt och skönt.

  Kram // AH

  SvaraRadera
 2. Man tager vad man haver, perfekt! Speciellt när det blir så snyggt! Jag håller med AnnaHelena; jag gillar inte direkt hösten, den är ju inte som våren precis, men hösten kan vara ganska skön.
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt att kunna använda det som finns runtomkring. Ibland glömmer man bort det. En så enkel sak som mossa eller kottar blir hur fint som helst. Vilket bra tips jag fick till min glaskupa som jag inte vetat vad jag skulle göra med.
  Må så gott!

  SvaraRadera
 4. Dear Eva,
  what a lovely decoration. I like how you use simple nature things like moss and create so much beauty!
  Have a wonderful sunday
  Elisabeth

  SvaraRadera
 5. Jag gillar hösten jättemycket och tycker att du höstpyntat fint. Jag är inte så bra på det där. Prioriterar inte tid till det helt enkelt.
  Lite fint har jag dock på trappan och i Lugnet tex.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Smuk.. Dejligt bare at kunne bruge løs fra haven :0)

  SvaraRadera
 7. Härligt inspirerande bilder en gråmulen dag :)

  SvaraRadera
 8. Ja det finns mycket fint material att använda sig av under hösten. Kanske kommer de bara i skymundan av alla blommor som finns att tillgå under sommaren? Verkligen inspirerande bilder du bjuder på, jag får lust att gå ut och leta lite själv!
  Ha en skön helg! /Eva, Tinibelli

  SvaraRadera

Blir så glad för en hälsning! Tack!/Eva

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...