lördag 21 december 2013

Vår julgran

I vår familj är det maken och sonen som står för införskaffandet av gran. I år valde de ut ett sällsynt vackert och praktfullt exemplar; lagom hög för vårt matrum, underbart tjock och frodig. Så vacker att jag tyckte det var synd att klä den. Iförd endast ett par ljusslingor var den så grann en julgran kan bli. Fick tyvärr inte gehör för den naturella varianten. 


Resten av familjen protesterade högljutt: "Det ska vara som det alltid har varit; massor av röda kulor och guldigt pynt". Suck. De senaste åren har jag önskat mig en gran i vitt och silver, eller som nu, naturell... Nästa år kanske. Suck igen. Finns värre saker.



Kram

(guldpynt/Georg Jensen)

5 kommentarer:

  1. Det var en riktig Disney gran ni har fått tag i, super fin. Det är verkligen kyligt och fint med det röda o guld. Här är det som vanligt silver o vitt.

    God jul
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Vår gran är verkligen ingen disneygran. Tror det är därför jag gillar den så mycket. Lite vind och sned liksom, precis som resten av huset, ha ha.

    kram,
    Jenny

    SvaraRadera
  3. Mycket vacker gran! EN riktig sagogran faktiskt.

    Ha en skön helg!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ett riktigt praktexemplar! Vackert dekorerad också. Jag stod och höll i silverdekorationer och tänkte rött och silver? Men föll traditionsenligt tillbaka till rött och guld...

    SvaraRadera
  5. Oj vilken fin gran! Hoppas vår som står ute i carporten och väntar är lika fin... Men eftersom sonen inte bryr sig så mycket om pyntet i granen kan jag i alla fall bestämma det! Och det blir vitt och silver! Tror jag...
    Ha det bra!
    Kram
    Katarina

    SvaraRadera

Blir så glad för en hälsning! Tack!/Eva

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...