lördag 5 april 2014

Den bästa tiden är nu

Trädgården har vaknat till liv och det känns som att något nytt händer varje dag nu. Vid näthönan blommar skuggrönan med underbara, gräddvita blomklasar. Murgrönan vid växthuset breder ut sig och täcker snart det gamla vindsfönstret. Under fågelbadet blommar ormögat och vid  zinkbaljan tittar daggkåpan lite försiktigt fram. Nu har man allt det roliga och härliga i trädgården framför sig. Visst är det här den bästa tiden? 

Kram 

9 kommentarer:

 1. Det är en helt underbar tid. Man vill bara vara ute och se på medan allt händer.
  Ha en fin söndag"

  SvaraRadera
 2. Helt underbart, man har liksom allting kvar!

  /Jenny

  SvaraRadera
 3. Jag håller med; bästa tiden är nu! Och även om jag gillar det gröna så är det roligt med blommorna, speciellt på våren.
  Jag gillar min nya bok, speciellt de skånska trädgårdarna, skiss och många bilder gör att man kan få en ganska bra bild av trädgården.
  Vi hörs!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 4. Det är absolut den bästa bästa tiden nu. Det är så härligt att känna värmen som kommer tillbaks och att det blir ljust igen. Allt är på gång och man har all härlig tid framför sig.

  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Visst är den bästa tiden nu. Det är något speciellt när allt vaknar till liv igen. När man upptäcker att det sticker upp nåt grönt ur en kruka eller rabatt, då blir man glad.
  Må så gott!

  SvaraRadera
 6. Håller helt med dig, nu och fram till midsommar är bästa tiden. Näst bästa är hösten när grönsakslandet dignar och pumpornas långa tentaklar bångstyrigt trevar sig ut över hela gräsmattan.

  Ha det fint
  /Anette

  SvaraRadera
 7. Vilken trvlig blogg du har skapat. Så inpirerande att läsa. Ja, det är en fantastisk tid vi är inne i, även om alla årstider har sitt...Hoppas du får en fortsatt fin vår.
  Mvh
  Nita, vid foten av Kinnekulle

  SvaraRadera
 8. Håller med! Nu när hela nya säsongen ligger som ett oskrivet blad framför en och trädgårdsdrömmar och -förväntningar susar runt i huvudet så man nästan blir yr :-) Härligt helt enkelt!

  Kram

  SvaraRadera
 9. Dear Eva,
  you are so right, the best time is now!!! Would like to sit in your romantic garden for a while!!! So charming!
  Have sunny days
  Elisabeth

  SvaraRadera

Blir så glad för en hälsning! Tack!/Eva

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...