söndag 2 september 2012

Hösten

är här och jag fick en plötslig och stark längtan efter färgsprakande blommor. Ett sista försök att hålla kvar känslan av sommar ett litet tag till innan den försvinner in i vinterdvalan. Nu pryder aster, hebe, heliotrop och prydnadskål i härliga färger bordet vid entrén. 


〪〪〪

Har varit trädgårdstrött och trädgården har fått sköta sig själv ett tag. Plommonträdet såg gammalt och trött ut med sina grenar så fulla av frukt att det inte kunde stå upprätt. Beskar trädet, lättade på plommonbördan och samlade frukten i en skottkärra som nu står utanför grinden. Hoppas att det är fler än fåglarna som nappar på erbjudandet. 


Ha en fortsatt skön söndag.Kram

3 kommentarer:

 1. Så generöst av dig att bjuda förbipasserande på frukt. Och smart - en win-win-lösning för alla.

  Hmmm - astrar och kål är fint men jag har avvaktat för att dra ut på sommaren, men denna veckan blir det nog lite höstfägringsinköp tror jag eftersom det är så vackra färger. Så snyggt med de olika nyanserna.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Fint att du ger bort plommonen, det har jag också försökt göra till folk som passerat idag. Underbara höstblommor! Vill inte riktigt gå med på att det är höst än bara... ;) Är också trädgårdstrött! Kram Hanna

  SvaraRadera
 3. Hoppas folk inte är blyga utan tar för sig när du är så generös.
  Härliga färger på ditt bord.
  ha det bra :)

  SvaraRadera

Blir så glad för en hälsning! Tack!/Eva

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...