söndag 22 september 2013

ÄpplenVartannat år är äppelskörden betydligt mindre och detta år är ett sådant år. Skönt. Älskar verkligen våra vackra äppelträd och är glad och tacksam för att jag har egen frukt, men frukten ska tas om hand, på ett eller annat sätt. Kanske man skulle öppna sin trädgård för en "välkommen-hit-att-plocka-äpplen-dag"? Det tål att tänkas på till nästa år då skörden lär bli riklig.

Skön söndag.


4 kommentarer:

 1. Låter härligt, det finns flera musteri som du kan lämna in till och få din egen must tillbaka. Det tycker jag låter supergott och hade gärna gjort.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Vi har ett "jättemycket år" i år, puh! Man ska inte klaga men har man fyra träd blir det enorma mängder.
  Jag håller på med ändringar i fyra rabatter samtidigt så jag har inte hunnit maila dig, men det kommer en tid när jag inte vill vara ute och då behöver jag piggas upp med intressanta böcker!
  Ha det bra!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 3. Vi har inte heller haft så många äpple i år men päron hade vi riktigt gott om. Förra året hade vi nog inte mer än en hand full päron men jättemånga äpple. Så kan det bli.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Här är det ett riktigt äppelår! Var länge sedan vi hade så stora och fina äpplen. Inte en fläck nära. Dessutom söta och goda efter sommarens sol.
  Kram Milla

  SvaraRadera

Blir så glad för en hälsning! Tack!/Eva

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...